Download e-book for iPad: Haat (Dutch Edition) by Arne Dahl,Ron Bezemer

By Arne Dahl,Ron Bezemer

ISBN-10: 9044535927

ISBN-13: 9789044535921

De Europese drugsmaffia is sterker dan ooit – hun methoden worden steeds geavanceerder en gewelddadiger. Iets wat het Opcopteam helaas maar al te goed weet. Wanneer de drugsmaffia zelfs de Europese Commissie infiltreert, en een Zweeds biotechnologiebedrijf te maken krijgt met chinese language cyberspionage, wacht het Opcopteam de grootste krachtmeting tot nu toe. De inzet: het menselijk DNA.

Show description

Read Online or Download Haat (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Download e-book for iPad: Bloedlijn (Dutch Edition) by Marc Peirs

Kort voor de parlementsverkiezingen wordt het land opgeschrikt door een bloedbad. De dader heeft het gemunt op de jetset in Knokke. Wat lijkt op een gruwelijke strafexpeditie tegen een stel rijkelui dreigt te ontaarden in een frontale aanval op het regime, dat wankelt als een kaartenhuisje. Politieke mechanismen worden ontmaskerd, de macht van het geld verkruimelt.

New PDF release: Stop de rush (Dutch Edition)

Veel vrouwen leveren elke dag een strijd om overeind te blijven en hebben consistent het gevoel dat ze het gevecht tegen de klok verliezen. Werk en privéleven combineren, continu multitasken, streven naar perfectionisme en controle en opboksen tegen faalangst en prestatiedwang kunnen bijzonder zwaar wegen in een maatschappij waarin vrouwelijke eigenschappen en kwaliteiten nog al te vaak als 'zwak' worden beschouwd.

Download PDF by J.D. Vance,Ton Heuvelmans: Hillbilly Blues (Dutch Edition)

Hillbilly Blues is examine van een cultuur in predicament - die van de blanke Amerikaanse arbeidersklasse. Niet eerder werd er zo scherp, en van binnenuit, over deze bevolkingsgroep geschreven. J. D. Vance vertelt hoe het is om geboren te worden met sociale en regionale ellende als een wurgkoord om je nek.

Normandië (ANWB extra) (Dutch Edition) - download pdf or read online

ANWB additional reisgids Normandië - Frankrijk Ontdek Normandië met de compacte reisgids ANWB additional Normandië! Op zo'n 6 uur rijden van Utrecht ligt Normandië, met de Seine als grote hoofdslagader kronkelend door het gebied. De streek heeft veel moois te bieden: heuvels, steile rotswanden aan het strand en de historische hoofdstad: Rouen.

Additional resources for Haat (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Haat (Dutch Edition) by Arne Dahl,Ron Bezemer


by Richard
4.5

Rated 4.50 of 5 – based on 28 votes